M40 gift

Varenr.: 103949 / lev.nr. 41863

305 x 210 x Ø160 mm

Roterande och platt gravyr med samma maskin. M40 Gift är en prisvärd kombinationsmaskin som levereras med 3 års garanti. M40 Gift är en plug-and-play-maskin med USB-gränssnitt som är enkel och snabb att använda. Den kan gravera på både plana och cylindriska föremål.

Kontakta oss

Specifikationer

Arbetsområde platt: 305 x 210mm
Cylindergravyr: Ø= 4-160 mm / L=<470 mm
Koniska cylindrar max: +/-10 grader tilt
Rörlighet i Z-axel: 40 mm
Hastighet: 1-35 mm/sek.
Utvändiga dim: 730 x 540 x 340 mm

Nyttiga funktioner

  • Point-and-shoot laserpekare

    Med en röd laserpekare, anger du graveringsområdet med piltangenterna på gravyrmaskinen. De exakta målen överförs sedan till Gravostyle mjukvaran och gravyren kommer alltid att träffa precis där den ska. En perfekt funktion för att minska felgravyr och förlust.

  • Terrain control / Auto Z-ref

    Maskinen ser till så att graveringens djup / tryck är korrekt i förhållande till det materialet som ska graveras. Välj material och typ av verktyg och maskinen ställer in sig korrekt för det aktuella jobbet.

  • Textimportering från Excel

    Maskinen levereras med mjukvaran Gravostyle. Med Gravostyle importerar du enkelt varablar från t.ex. Excel och maskinen graverar först den variabla texten, och skär sen ut skyltarna med snygga fasade kanter.

Broschyrer

Extrautrustning / hjälpmaskiner

  • Dedicace digitaliseringsbräda

    Med Dedicace ger du dina kunder möjlighet att skapa en handskriven hälsning som kan graveras direkt på ringar, smycken, skyltar och presentartiklar.

  • Photostyle option

    Med funktionen Photostyle i Gravostyle kan du gravera fotos direkt från originaler. Maskinen ”prickar” bilden inn som ett rastermönster på alla lämpliga objekt. Se video längst ner på sidan.

  • Dammsugare Mini

    Sponsuger Mini är en tyst dammsugare med automatisk start / stopp. Gravyrmaskinen styr start / stopp automatiskt och slår sig på när gravyrvärktyget roterar.

Multimedia

Kan vi hjälpa dig?

Gravotech erbjuder ett stort urval av maskiner, produkter och material. Om du har några frågor, kontakta oss gärna.