Finans / leasing

Leasa eller äga? Ditt val!

Med oss är det enkelt att välja mellan olika finansieringsformer. De flesta maskiner vi levererar finansieras nu genom leasing. Vi har många hundra aktiva kontrakt och våra kunder är väl nöjda.

Vart ska dina pengar vara?

De flesta anser att leasing är ett lämpligt sätt att finansiera produktionsutrustning. Varför ska företagets rörelsekapital vara bundna i hållbara produktionsmaskiner och utrustning?

En fast faktura per månad

Vid leasing får du en faktura per. månad som kostnadsförs direkt i dina operativa konton. Ingen kapitalisering av tillgångar i kontona krävs och ingen årlig avskrivning. Du får omedelbart skatteavdraget över operationen.

Framtidsorienterad operation

För er som vill ha ny och konkurrenskraftig utrustning hela tiden, och vill samtidigt ha en säker och seriös aktör inom finansieringskopiering, är Gravolease ett mycket bra sätt att finansiera produktionsutrustning.

Vad gör du nu?

Alla våra erbjudanden är prissatta med alternativ leasingpris. Det innebär att både maskin, programvara, installation och träning ingår i det angivna månatliga beloppet. Om du vill hyra ett produktionssystem, skickar vi din ansökan till önskad finansieringsföretag. När ansökan beviljas skriver du ett avtal med oss och vi levererar utrustningen. Hyresavtalet är inte startat förrän du har godkänt leveransen.

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

Logg inn

Direkt innloggning:

HVA SER DU ETTER?