Finans / leasing

Leasa eller äga? Ditt val!

Med oss är det enkelt att välja mellan olika finansieringsformer. De flesta maskiner vi levererar finansieras nu genom leasing. Vi har många hundra aktiva kontrakt och våra kunder är mycket nöjda.

Vart ska dina pengar vara?

De flesta anser att leasing är ett lämpligt sätt att finansiera produktionsutrustning. Varför ska företagets rörelsekapital vara bundna i hållbara produktionsmaskiner och utrustning?

En fast faktura per månad

Vid leasing får du en faktura per. månad som kostnadsförs direkt i dina operativa konton. Ingen kapitalisering av tillgångar i kontona krävs och ingen årlig avskrivning. Du får omedelbart skatteavdraget.

Framtidsorienterad operation

För dig som vill ha moderna och konkurrenskraftig utrustning och samtidigt kräver en säker och seriös aktör inom finansiering, är Gravolease ett bra sätt att finansiera din produktionsutrustning.

Vad gör du nu?

Alla våra erbjudanden är prissatta med alternativt leasingpris. Det innebär att både maskin, programvara, installation och utbildning ingår i det angivna månadsbeloppet. Om du vill hyra ett produktionssystem, skickar vi din ansökan till önskad finansieringsföretag. När ansökan beviljas skriver du ett avtal med oss och vi levererar utrustningen. Avtalet är inte startat förrän du har godkänt leveransen.

Kontakta Oss!

Skicka meddelande eller ring 08-658 15 60

    Logg inn

    Direkt innloggning:

    HVA SER DU ETTER?