Mjukvara för gravyr

Gravostyle ger dig ökade intäkter

Sedan 1998 har vår programvara Gravostyle varit marknadsledande inom PC-styrd gravyr. Vi har levererat över 30.000 licenser till krävande användare över hela världen. I Skandinavia har vi levererat över 2000 licenser.

Gravostyle 8, det nyeste innen programvare for graveringsmaskiner

Svensk mjukvara ingår

När du köper en maskin från Gravograph följer programmet Gravostyle med i priset. Gravostyle är kompatibel med Windows 7, 8, 8.1 och 10 i både 32-bitars och 64-bitars versioner.

Automatisk utskärning

Programmet har produktiva funktioner som automatisk seriell gravyr / textfusion med Excel / Word-data, automatisk avbrott med fasad kant efter gravering. Dessutom finns över 200 typsnitt som ingår i mycket bra graveringskvalitet.

Import av ritningar och text

Programmet innehåller också mycket bra importfilter för de vanligaste filformat som. DWG, DXF, HP-GL, AI och EPS, och du kan därför importera / ta emot filer direkt från populära program som AutoCAD, Adobe Illustrator och CorelDraw.

Automatisk fyllning av TrueType-teckensnitt

Med en mekanisk gravyrmaskin kan TrueType-teckensnitt (standard i Windows) inte graveras annat än som en skiss. Med Gravostyle unika autofyllningsfunktion låter du programvaran veta vad som är fräschare att gravera, och resten tar ut mjukvaran och maskinen. Autofyllningen fungerar också med variabelimport från Excel.

CorelDRAW! plugin ingår

Om du använder CorelDRAW! i andra delar av din produktion, koppla enkelt dina Corel jobb till Gravostyle genom det medföljande plugin.

Förinställningar för alla material

Nu behöver du inte längre gissa den optimala laserinställningen på olika material. Som enda leverantör på marknaden ger vi dig färdiga förinställningar i den medföljande programvaran. Till exempel när du För att gravera och skära i 3 mm akryl, avslutar du din layout och väljer akryl och tjocklek från rullgardinsmenyn. De optimala inställningarna väljs sedan automatiskt.

Samma programvara för lasergravyr

Det unika med vår lösning är att du använder Gravostyle för att köra både våra mekaniska gravyrmaskiner och våra lasermarkörer. Om du investerar i en laser maskin förutom en mekanisk maskin, behöver du därför inte lära dig flera program.

Installation

Nyheter

Alternativ och nivåer

Stempelproduktion

Print-and-Cut

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

Logg inn

Direkt innloggning:

HVA SER DU ETTER?