Tjänster

Vi erbjuder flera tjänster än bara maskiner. Förutom våra service– och supportavtal, maskiner, material och inspirationssidor, levererar vi flera erbjudanden som ditt företag kan dra nytta av.

Blixtbeställning

Hos oss kan du snabbt beställa varor genom att ange artikelnumret från katalogen eller paketet från en tidigare leverans. Läs mer om blixtbeställning.

Cut-to-size

Använd vårt verktyg för cut-to-size för att ta reda på priset och enkelt lägga till det i din kundvagn.

Originalarbete

Vi gör alla typer av originalarbete för våra kunder. Om du behöver hjälp med vektorisering eller konvertering från filer som BMP, JPG etc. till vektorfiler är du välkommen att kontakta oss.

Finans och leasing

Hos oss är det enkelt att välja mellan olika typer av finansiering. De flesta maskiner vi levererar finansieras nu genom leasing. Vi har hundratals aktiva kontrakt och våra kunder är mycket nöjda.

Integration

Oavsett vilken typ av varumärke du har i din produktion, hittar vi den bästa lösningen för dig med olika integrationer. Våra partners har tillgång till ritningar, PLC-källkod, firmware och har utökad support.

Utbildning

Även om våra maskiner och programvara är intuitiva och enkla att använda, kommer du att få bättre resultat genom utbildning så att du eller dina operatörer är välutbildade i att använda utrustningen.

Kontakta Oss!

Skicka meddelande eller ring 08-658 15 60

    Logg inn

    Direkt innloggning:

    HVA SER DU ETTER?