Integration / bygge

Vi bygger lösningar

Oavsett vilken typ av märkningskrav du har i din produktion, hittar vi den bästa lösningen för dig. För komplicerade system med många involverade, välkomnar vi din systembyggare att bli vår Integrator Partner, och öppna våra system för direktåtkomst 24/7/365. Våra partners har tillgång till ritningar, PLC källkod, firmware och utökat support.

Samarbete i Sverige

Vi samarbetar med AVT Industriteknik AB i Alingsås i dom fall där våra kunder behöver integrering eller automatisering. Om du behöver bygga någon form av automation i din produktion använder vi AVT’s expertis. AVT har lång erfarenhet av avancerade tekniska lösningar och har all kompetens i huset för framtagning av produktionslösningar. Man jobbar bland annat med robotteknik, visionsystem för verifiering av märkning samt allt ifrån kompletta monteringslinjer till enstaka märkapplikationer. Tillsammans hittar vi den optimala lösningen för dig.

Kontakta oss

On-the-fly märkning ock avläsning

Vision Manager använder en Cognex-kamera med anpassad belysning efter behov, det har ett autofokussystem och inbyggd dataverifiering och snabb realtidskommunikation. Det här är den perfekta lösningen för DPM (direkt del-märkning) i ett enkelt och helt integrerat system.

Högsta träffhastighet på marknaden

Med Technifor’s ”Premier Vision System” förenklar vi den automatiserade produktionslinjekontrollen. Klassificering av koder gör det möjligt att använda villkorade operationer som filval, villkorlig dialog med PLC, aktivering av larm och manöverdon för avvisning av defekta delar etc.

Multimedia

Kontakta Oss!

Skicka meddelande eller ring 08-658 15 60

    Logg inn

    Direkt innloggning:

    HVA SER DU ETTER?