Servicekontrakt

Förutsägbarhet ger lönsamhet

Vårt servicekontrakt är lämpligt för dem som vill ha förutsägbarhet i maskinlagret. Avtalet ger ökad lönsamhet genom att undvika oförutsedda kostnader i händelse av en olycka, maskinkrasch eller annan driftsstörning.

Vårt löfte

Vi är fast beslutna att lösa problemet så fort som möjligt så att du kan återuppta produktionen efter en olycka eller en felläge. Det kommer aldrig att diskuteras om ansvar eller skuld när din maskin inte fungerar. Vi löser problemet och din maskin fortsätter att generera intäkter.

Vad täcker servicekontraktet?

GravoCare Servicekontrakt omfattar service, support, delar och programuppgraderingar. Du har prioritet på både tekniktid och delar framför kunder utan serviceavtal. Alla elektroniska delar, motorer, axlar och drivsystem omfattas under kontraktsperioden, oberoende av orsaken till felet. Serviceavtalet omfattar även allt som omfattas av supportavtalet. Resekostnader omfattas inte av tjänsteavtalet. Se våra villkor.

Servicekontrakt på begagnad utrustning?

Ja, vi erbjuder gärna serviceavtal på maskiner som inte tidigare har träffat avtal. Detta förutsätter att du betalar för en återställd tjänst, där vi tar hand om maskinen och reparerar fel och brister innan vi börjar affären. Återställningsavgiften faktureras enligt aktuella timpriser för service, delpriser och resekostnader. Se våra villkor.

Rabatt på utbildning

Alla kunder med GravoCare Serviceavtal får rabatt på våra kurser. Som kontraktskund får du NOK respektive. 1 000, – i rabatt på kurs med en dags varaktighet och kr. 2.000, – i rabatt på kurs med 2 dagars varaktighet.

Vad säger våra kunder?

“- Gravotech är en leverantör som vet hur man ska ta hand om sina kunder. Om det finns problem med oss, kommer dom på minuten. Dom har alltid reservdelar på lager och levererar dagen efter att vi ringer. Det finns inte många som lyckas upprätthålla samma servicenivå som Gravotech gör idag ”
Remi Svendsen, JRL Automasjon AS

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

Logg inn

Direkt innloggning:

HVA SER DU ETTER?