Gravyrmaskiner

Produkter du kan lita på

Med oss i Gravotech hittar du en lösning som passar både dina behov och din budget. Vi har det största utbudet på marknaden innom alla permanenta märkningstekniker. Vi är närvarande över hela världen och har varit en ledande leverantör sedan 1956. Våra gravyrmaskiner är snabba plug-and-play-maskiner för professionell produktion. Oavsett om du behöver gravering, ritsning, märkning eller skärning, har vi lösningen.

Kontakta oss

Lasermärkare / laserskärare

En lasermärkare fungerar genom att en laserkälla producerar en kraftfull och koncentrerad ljusstråle med tillräcklig energi för att värma upp och förånga materialet vid brännpunkten. Lasertekniken är beröringsfri och märker de flesta material snabbt och tydligt med hög noggrannhet. Lasern fungerar utan mekaniskt slitage eller påverkan på arbetsstycket som ska markeras. Laser kan också skära igenom i många olika material såsom akryl (plexi), trä, kartong / papper, läder etc.
Våra lasermaskiner
Produktbilde av lasermaskin LS100 EX CO2Lasermerker fra Gravograph, LS900 XP CO2Laserkutter fra Gravograph LS1000 XP CO2

Mekanisk gravyr

Mekanisk gravyr är snabb och ger ett bra resultat på de flesta material. Vi levererar våra mindre gravyrmaskiner till de flesta branscher som juvelerare, bostadsrätter, låssmeder och urmakare. Vi levererar våra större gravyrmaskiner till industrier som skyltar, försvarsmakten, offshore- och skeppsindustrin och tillverkningsföretag.
Våra gravyrmaskiner

Mekanisk graveringsmaskin IS200 IQGraveringsmaskin mekanisk IS6000 XPIS900 IQ, perfekt for mekanisk gravering

Nålpräglare

Nålprägling (dot-peen) är en snabb och prisvärd teknik för att producera tydlig märkning i alla typer av material. Du kan märka effektivt med nålprägling upp till de hårdaste stålkvaliteterna. Nålpräglingen har låga driftkostnader och kräver inga förbrukningsvaror utöver själva märknålen. Vi levererar nålpräglare till alla industrier, som använder våra nålpräglare för att markera möbler och andra saker som kräver försiktighet.
Våra nålpräglare
Nålpregere i flere størrelserNålpreger XM700Rask og rimelig maskin for nålpregning

Kontakta Oss!

Skicka meddelande eller ring 08-658 15 60

    Logg inn

    Direkt innloggning:

    HVA SER DU ETTER?