Gravyrmaskiner

Produkter du kan lita på

Med oss i Gravograph hittar du en lösning som passar både dina behov och din budget. Vi har det största utbudet på marknaden innom alla permanenta märkningstekniker. Vi är närvarande över hela världen och har varit en ledande leverantör sedan 1956. Våra gravyrmaskiner är snabba plug-and-play-maskiner för professionell produktion. Oavsett om du behöver gravering, ritsning, märkning eller skärning, har vi lösningen.

Kontakta oss

Lasermärkare / laserskärare

En lasermärkare fungerar vid at en laserkälla producerar en kraftfull och koncentrerad ljusstråle med tillräckligt med energi för att värma upp och förånga materialet vid brännpunkten. Lasertekniken är beröringsfri och markerar de flesta material snabbt och tydligt med hög noggrannhet. Lasern fungerar utan mekaniskt slitage eller påverkan på arbetsstycket som ska markeras. Laser kan också skära igenom i många olika material såsom akryl (plexi), trä, kartong / papper, läder etc.
Våra lasermaskiner
Produktbilde av lasermaskin LS100 EX CO2Lasermerker fra Gravograph, LS900 XP CO2Laserkutter fra Gravograph LS1000 XP CO2

Mekanisk gravyr

Mekanisk gravyr är snabb och ger ett bra resultat på de flesta material. Vi levererar våra mindre gravyr till de flesta branscher som juvelerare, bostadsrätter, låssmedier och urmakare. Vi levererar våra större gravyrmaskiner till industrier som skyltar, försvarsmakten, offshore- och skeppsindustrin och tillverkningsföretag.
Våre graveringsmaskiner

Mekanisk graveringsmaskin IS200 IQGraveringsmaskin mekanisk IS6000 XPIS900 IQ, perfekt for mekanisk gravering

Nålpräglare

Nålprägning (dot-peen) är en snabb och prisvärd teknik för att producera tydlig märkning i alla typer av material. Du kan markera effektivt med nålmarkering upp till de hårdaste stålkvaliteterna. Nålstickningen har låga driftutgångar och kräver inga förbrukningsvaror utöver själva markeringspunkten. Vi levererar nålskrivare till alla industrier, inklusive Royal Hoff använder våra nålstickor för att markera möbler och andra saker som kräver försiktighet.
Våre nålpräglere
Nålpregere i flere størrelserNålpreger XM700Rask og rimelig maskin for nålpregning

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

    Logg inn

    Direkt innloggning:

    HVA SER DU ETTER?