Märkning med QR-koder ger bra spårbarhet

Spårbarhet på alla nivåer

Sökandet efter en enkel, kompakt och felfri kod för spårbarhet har lett till att de flesta industrier landar på någon typ av datamatrixkod. Vi levererar märksutrustning för streckkodning för flyg, bilproduktion, elektronik- och halvledarindustrin, läkemedelsindustrin etc. Idag används tvådimensionella koder oftast för permanent märkning.

Kontakta oss

Et absolutt krav i mange bransjer

De flesta leverantörer och tillverkare som har krav på märkning av sina produkter måste uppfylla kvalitetskrav som är lätta att uppfylla med märkutrustning från Gravotech. (Vår utrustning följer de vanligaste standarderna som ISO / TS 16949, AIAG, ISO 15459, EN1572, NF Z 63-100, AECMA EN9132, SAE AS9132 , m.fl.).

Fördelar med DataMatrix:

En DataMatrix är en unik symbol som är markerad direkt på delen och som kan läsas med en digital kamera. DataMatrix har en stor lagringskapacitet, den har plats för 2335 alfanumeriska tecken. Genom att läsa koden med en kamera undviker man mänskliga fel i produktionen och inbyggd felkorrigering gör det också möjligt att läsa delvis skadade koder.

Kontakta oss

Kontakta Oss!

Skicka meddelande eller ring 08-658 15 60

    Logg inn

    Direkt innloggning:

    HVA SER DU ETTER?